PTMD - Ledkaars - Wit - S
PTMD - Ledkaars - Wit - S

PTMD - Ledkaars - Wit - S

€ 7,95

  • Snelle levering
  • Top kwaliteit
  • Lekkere geuren
  • Duurzaam gefabriceerd

Omschrijving

PTMD’s LED kaarsen met timer bieden de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar de sfeer van kaarslicht zonder de risico’s van open vuur. Deze kaarsen zijn perfect voor elk huis en geven een gezellige en warme gloed die elke ruimte kan transformeren.

De LED kaarsen van PTMD zijn zeer praktisch dankzij hun timer functie. Hiermee kunt u de brandtijd van de kaarsen instellen op zes uur, wat betekent dat ze automatisch uitgaan na zes uur. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vergeten uit te zetten van de kaarsen en het verminderen van de levensduur van de batterijen. Het instellen van de timer is gemakkelijk en zorgt ervoor dat u langer van uw kaarsen kunt genieten.

Naast het gemak van de timer functie zijn deze LED kaarsen ook zeer realistisch. De vlammen bewegen zachtjes, waardoor de illusie van een echte kaars wordt gecreëerd. Daarnaast zorgen de kaarsen voor een aangename geur, waardoor ze nog realistischer aanvoelen.

Een ander voordeel van deze LED kaarsen is dat ze veilig zijn voor kinderen en huisdieren. Omdat er geen open vuur is, hoeft u zich geen zorgen te maken over brandgevaar of ongelukken. Dit betekent dat u de kaarsen op veel verschillende plekken in huis kunt plaatsen zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw gezin en huisdieren.

Tot slot zijn deze kaarsen ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door het gebruik van LED-verlichting gaan ze langer mee dan traditionele kaarsen en zijn ze een duurzame keuze. Bovendien zijn ze herbruikbaar en hoeft u geen kaarsresten weg te gooien, wat bijdraagt aan het verminderen van uw afval.

Al met al zijn de LED kaarsen van PTMD met timer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar de sfeer van kaarslicht zonder de risico’s. Ze zijn praktisch, realistisch, veilig en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor elke woning.

In de kaars gaan 2 x AA batterijen (let op! niet meegeleverd).

Wanneer je ze aanzet op de timer stand zullen de LED kaarsen van PTMD 6 uur branden. Laat je de LED kaars daarna op de timer stand staan, dan zal de kaars de volgende dag vanzelf weer aan springen op het tijdstip waarop je deze de eerste keer activeerde.

Specificaties

Artikelnummer701629
EAN nummer8720014382801
subcategorie Woonaccessoires
type ledkaars
merken PTMD

Shop meer